bildbevis

Kan det bli jobbigare än en bil med regestreringsnummret RBG?!
Varje gång jag ser den tänker jag RGB RGB RGB, och då känner man sig så nördig.
Jag kan tillägga att den lever i min närhet.

Six feet under 1x07

Har han fått en uppenbarelse?
Nej, han pratar politik med en präst.

Six feet under 1x05

Så här ser man ut om man hör någon prata om dubbel penetreringar i minnestalet om en död porrstjärna


Episod 8

I Star Trek Next Generation episod 8 besöker Jean-Luc Picard och hans besättning på Enterprise en lägre utvecklad planet där alla är lyckliga och har sex jämt. En grupp bestående av William Riker, Worf, Deanna Troi, Natasha Yar och Wesley Crusher strålar ner till planeten för att skaffa kontakt. Alla har det jättetrevligt och festar glatt med sina nya vänner.
Ombord på skeppet märker de att något konstigt ligger i omloppsbana med dem runt planeten. En högt utvecklad livsform som lever samtidigt i olika dimensioner hotar besättningen på skeppet och säger åt dem att inte störa deras "barn". Då syftar de på de som lever nere på planeten.
När Natasha pratar med en kille och en tjej på planeten och får reda på att de har några konstiga lagar. Det finns olika zoner på planeten, som ändras hela tiden. Om någon skulle göra ett brott innanför zonen, vilket som helst så straffas denne med dödsstraff! Och tror ni inte att Wesley hamnar i knipa??
Jo... Han döms till dödsstraff men William Riker och de andra övertalar dem att skjuta upp avrättningen till kvällen.
Enterprise har under tiden fått lära sig mer om varelsen ute i rymden. Det är något som en gång i tiden var ungefär som människor med nu utvecklat högra. De nere på planeten dyrkar denna som en gud, och den ser efter dem tillbaka. Så när Jean-Luc, klyven försöker rädda Wesley (Huvuddirektivet tillåter inte det) så stoppas han av varelsen i rymden! Men efter några eldiga uttalanden om rättvisa från både Picard och hans andrekapten Riker så låter varelsen dem stråla upp på skeppet och åka därifrån. Och alla var oskadda!

091110

Jag tror det är den sista : (: (


091109

HEHE


091108

När ska det här sluta?!

091107

Oj, oj Google. En ny bild redan dagen efter!

091106

Oj, en ny googlebild!


Episod 6

Star Trek Next Generation episode 6 igår handlade om att tid och rum hör ihop. En snubbe från Starfleet kom för att fippla med deras warpdrive. Men Riker trodde att han bara var en bluff. Han var ju rätt så arrogant, den där snubben. Men han hade en cool assistent, vars namn inte kunde uttalas av människor som blev bra vän med Wesely Crusher. Han är väldigt uppmärksam den där Wesley. Medan de testade motorerna för att få dem att åka snabbare märker han att assistenten gör något konstigt! Men det gör förstås ingen annan. För efter några minuter så har de åkt superlångt. En sträcka som skulle ta 300 år att åka i vanliga fall. Kapten Jean Luc Picard vill ju tillbaka!
Arroganta snubben försöker igen. Men återigen så är det assistenten som får dem att röra sig. Han använder hjärnan för att med tanken få dem att åka och töms på energi. Men den här gången märker även William Riker, Enterprise's andrekapten att något är fel med assistenten vars namn människor inte kan uttala. Assistenten hamnar på sjukhus men inget kan hjälpa honom. Han kommer dö. Och den här gången är dem i en del av galaxen som de inte visste fanns.
Oj oj.
Men Picard tar sig ett prat med assistenten och med hjälp av hela besättningen hjälper han dem tillbaka till sin egen galax, han berättar att tid, avstånd och tanke hör ihop men att människor inte har fattat hur de ska utnyttja de sättet att resa på än. Assistenten till den arroganta snubben tyckte mycket om Wesely och säger till Jean Luc Picard att han måste ta vara och uppmuntra hans intelligens. Därför gör Picard Wesely Crusher till tillförordnad löjtnant så han får vara på bryggan!

RSS 2.0